I. Informații generale

Site-ul https://www.serviciitopografie.ro si subdomeniile acestei adrese sunt proprietatea firmei Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L., cu sediul in Str. Transilvaniei nr. 429, construcția C1, jud. Buzau, inregistrata la Registrul Comertului cu J10/755/2022, C.U.I. 46301320.

Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. se ocupa cu activitati de inginerie si consultanta tehnica specifica de acestora. Acest site are ca scop oferirea informatiilor cu privire la Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L., precum serviciile oferite de aceasta, proiectele in care a fost implicata firma, date de contact si de identificare.

Prezentul document “Termeni si conditii” are rolul de a vă informa cu privire la modul in care functioneaza pagina de internet https://www.serviciitopografie.ro si subdomeniile acesteia. Acest document este valabil începând cu data de 01.03.2023. Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificări acesteia în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile. Prin eventualele modificări si actualizări ulterioare ale prezentei politici, ne obligam sa nu aducem atingere in nici un fel drepturilor dumneavoastră.

Definitii:

https://www.serviciitopografie.ro site-ul și ansamblul serviciilor prezentate pe acest site web sau pe subdomeniile acestuia
site/website/pagina de internet/pagina site-ul și ansamblul serviciilor prezentate pe acest site web sau pe subdomeniile acestuia
utilizator/vizitator/client/potential client  persoana fizica sau juridica ce utilizeaza site-ul https://www.serviciitopografie.ro, cu scopul de a se informa cu privire la firma Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. si/sau serviciile pe care le ofera
formular de contact formular, existent pe pagina https://www.serviciitopografie.ro la sectiunea “Contact”, prin care o persoana (fizica sau juridica) poate comunica cu firma Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L., in vederea obtinerii de informatii de diversa natura (oferta, informatii cu privire la servicii etc.)

Pentru orice întrebări suplimentare sau daca intampinati vreo problemă cu folosirea site-ului , vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: contact@serviciitopografie.ro.

II. Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site-ul https://www.serviciitopografie.ro si subdomeniile acestuia sunt informatii considerate de interes general pentru utilizatori despre societatea Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. si serviciile pe care aceasta le ofera. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L., conform legislatiei in vigoare.

III. Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin accesarea site-ul https://www.serviciitopografie.ro sau a subdomeniilor acestuia, se considera ca ati citit si sunteti familiarizat in totalitate cu Termenii si Conditiile, ca va sunt clare, le acceptati si va obligati sa le respectati. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa parasiti imediat pagina de internet si sa nu folositi continutul ei.

IV. Securitate

Acest site adopta toate masurile necesare pentru a asigura securitate si siguranta utilizatorilor.

V. Raspundere

Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. 

Societatea Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. este libera de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. 

Societatea Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. nu este răspunzătoare pentru erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

VI. Reclamatii

Reclamatiile pot fi transmise prin:

  • email la adresa contact@serviciitopografie.ro
  • Corespondenta prin posta la adresa Str. Transilvaniei nr. 429, constructia C1, Buzau;
  • fizic la sediu.

După primirea cererii, Alpha Plan – Survey&Engineering S.R.L. va reveni către persoana vizată cu un răspuns, în mod gratuit și fără întârzieri nejustificate, în termen de cel mult 30 zile de la data primirii cererii. 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin telefon, email sau formularul de contact pus la dispozitie.